Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Lokale tjenester
  3. Bedrifter og borettslag
  1. Hjem
  2. Lokale tjenester
  3. Bedrifter og borettslag

Bedriftskunde – sikkerhet satt i system

Er du næringskunde, kan vi blant annet bistå deg med følgende tjenester:

Serviceavtale/internkontroll

For våre nærings-/borettslagskunder har vi god erfaring med å etablere en serviceavtale. Man får et fast system på kontroll av det elektriske anlegget: internkontroll, med en garantert responstid ihht. egne avtaler. Man får én fast kontaktperson hos oss, som kjenner ditt anlegg og kan gi deg råd kjapt. Vi tilbyr opplæring overfor de ansatte, slik at alle er trygge på å betjene anlegget, og vi etablerer egne rabattavtaler.

Termofotografering

Termofotografering (elektrotermografi) avslører feil før de får farlige konsekvenser, og bør således inngå i internkontrollen hos enhver bedrift/borettslag. Slik kan nemlig både reparasjoner «i blinde», brann og driftsstans forebygges.

pj_bedrift.jpg

Belysning

Vi har god kompetanse innen lysplanlegging, både innen- og utendørs. Vi bistår aktivt med råd og prosjektering ved nybygg/rehabilitering, samt ved behov for belysning av fasade, parkeringsanlegg, bryggeanlegg etc. Vi fører lamper fra kjente leverandører, for alt fra kontor- til butikklokaler, hotellvirksomhet eller ulike institusjoner.

Elbil-lading for flere brukere

For anlegg med flere ladeuttak, som i borettslag, sameier, bedrifter, parkeringsanlegg eller kjøpesentre, er Salto Anlegg løsningen. Dette er et komplett, fleksibelt system med funksjoner som; fordeling av tilgjengelig strøm, brukerkontroll/betaling, feilvarsling, overvåking og statistikk. Anlegget spesialtilpasses hvert enkelt prosjekt/lokasjon og leveres som en komplett pakke.

Oppvarming/kjøling/ENØK

Visste du at det er fullt mulig å opprettholde, ja til og med øke, komforten i bygget ditt, samtidig som du reduserer strømforbruket? Stikkordene er styring og senking. Vi kan prosjektere og rådgi innen energieffektivisering (ENØK) av ditt bygg eller lokale. 

Alarmanlegg og brannvarsling

Å sikre ditt bygg eller deres fellesarealer, kan være den smarteste investeringen du har gjort! Vi rådgir på og leverer adgangskontrollsystemer, innbruddsalarmer, video-overvåking, brannvarsling (f.eks. brannalarmer, seriekoplede røykvarslere) samt nødlys, og kan også formidle brannvernsystemer (f.eks. sprinkleranlegg og gasslokking).

Energimerking av bygg

Energimerking er obligatorisk for alle ved salg eller utleie av yrkesbygg. Dét betyr at alle slike bygg over 1 000 kvm skal ha en gyldig energiattest. Det er deg som eier, som er ansvarlig for å ha en slik energimerking på plass, men selve utførelsen må gjennomføres av en godkjent elektroinstallatør.

Vi kan, i samarbeid med Termoenergi AS, som er spesialister på energisparende tiltak, tilby energimerking av yrkesbygg. Du får da et energimerke, et oppvarmingsmerke og en liste med mulige forbedringstiltak – fordi vi alltid vil tenke ENØK for deg.

 

Elektriker Per Johansen AS

Smidsrødveien 110, 3120 Nøtterøy

Telefon: 33 32 20 94

Servicetelefon: 982 38 920 (ved viktige henvendelser utover vår åpningstid)

Epost: mail@perjohansen.no

Logo til Elektrikerkjeden NorgesEliten

This site uses cookies. For more information click here.