Medlem av Norgeseliten logo

Privatkunde

Vi hjelper deg med blant annet: 

Belysning

Vi har god kompetanse innen lysplanlegging, både innen- og utendørs, og kankomme med råd ved oppussing/nybygg, samt ved behov for belysning av fasade, i hagen, på bryggeanlegget etc. Vi fører lamper fra kjente leverandører som Straale, Louis PoulsenNorlysSG ArmaturenLyskomponenterNorDesign m.fl. og har flere varianter utstilt i vår butikk.

Elektrisk oppvarming

Visste du at det er fullt mulig å opprettholde, ja til og med øke, komforten i huset, samtidig som du reduserer strømforbruket? Stikkordene er termostatstyring, nattsenking og styring via mobile enheter. Vi har godt utvalg av moderne, stilrene panelovner fra for eksempel Glen Dimplex og Glamox, og kan mye om effektiv bruk av varmekabler.

pj_privatkunde.jpg

Varmepumpe/aircondition

Vi er forhandler av Panasonic og LG varmepumper, og kommer gjerne på gratis befaring for en vurdering av om nettopp din bolig eller ditt næringslokale vil ha fullt utbytte av en slik oppvarmingsløsning, som også kan fungere som kjøling ved behov. 

Elbil-lading

Selvsagt heier vi på elbilen! Som leverandør av Salto Ladestasjoner, kan vi sikre deg effektiv lading både hjemme og på farta, til alle typer elbiler.

Styringssystemer og «smarthus»

Vil du virkelig krympe strømregningen og gjøre hverdagen enklere, bør du ta kontroll over energiforbruket, gjennom å installere styringssystemer (KNX-installasjoner) for lys og varme. Det finnes også trådløse løsninger som xComfort og Elko Wireless, som gjør dette mulig – og pent – i et eksisterende interiør.

Med en slik smarthusløsning kan du styre de fleste funksjoner, som lys, varme, kjøling, alarmer, persienner og vifter automatisk – etter skreddersydde innstillinger for ditt behov – og få et lettbetjent hjem. Travelt om morgenen? Skru av alt lys på én bryter ved utgangsdøren. La huset selv styre utelysene. Usikker på om du husket kaffetrakteren? Dét tar huset seg av. Systemet kan med andre ord tilpasses dine behov. For ikke å glemme hva et styringssystem på hytta, med enkle «ring hytta varm»-løsninger til mer avanserte funksjoner, kan gi av gevinster i form av sparte kilowatt-timer og økt komfort.

Ta en prat med oss for å redusere strømregningen (ENØK-tiltak), øke komforten og forenkle hverdagen i hjemmet eller på hytta!

Sikringsskap

Fire av ti branner i Norge skyldes feil i det elektriske anlegget. Er sikringsskapet ditt gammelt, bør du få noen til å se på det, for dette er «motoren» i huset ditt! Vi vil da dimensjonere det for ditt forbruk, se til at jordfeilbryterne hindrer elektrisk støt og man kan vurdere et overspenningsvern, slik at ditt elektriske utstyr er bedre beskyttet ved overspenninger eller tordenvær. Se for øvrig vårt tilbud på oppgradering av sikringsskap og montering av overspenningsvern!

Alarmanlegg

Vi leverer FG-godkjente innbruddsalarmsystemer for bruk i både privatboliger, hytter og næringsbygg.

El-sjekk og brannvarsling

Det farligste med strøm er ikke strømprisene, men skadene som kan påføres hjemmet og dere som bor der. Skulle det oppstå brann eller andre skader på grunn av feil i anlegget ditt, vil du kanskje få avkorting i erstatningen fra forsikringsselskapet. Den risikoen unngår du når du tar vår el-sjekk.

Da gjennomgår vi det elektriske anlegget i boligen din og leverer en tilstandsrapport, hvor eventuelle feil og mangler graderes etter hvilken risiko de utgjør. Slik kan vi sammen finne den tryggeste og mest økonomiske måten å holde alt det elektriske i orden på. I tillegg har vi god kompetanse på brannvarsling – en rimelig «forsikring» for god nattesøvn!

Oppussing/rehabilitering

I tillegg til å bistå deg med oppgradering av ditt elektriske anlegg, kan vi også formidle øvrige håndverkstjenester, så som snekker, murer, rørlegger, og fungere som din kontaktperson slik at du har én fagperson å forholde deg til. Dét kvalitetssikrer prosessen og gjør oppussingen både enklere og mer effektiv.

 

Elektriker Per Johansen AS

Smidsrødveien 110, 3120 Nøtterøy

Telefon: 33 32 20 94

Servicetelefon: 982 38 920 (ved viktige henvendelser utover vår åpningstid)

Epost: mail@perjohansen.no

Logo til Elektrikerkjeden NorgesEliten

This site uses cookies. For more information click here.