Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Tilbud
  3. Komfyrvakt
  1. Hjem
  2. Tilbud
  3. Komfyrvakt

Komfyrvakt på tilbud – senk brannfaren!

Komfyrvakt_Redigert.jpg

Unngå tørrkoking, få et tryggere hjem OG billigere forsikring

Tørrkoking på komfyren er årsak til omtrent 12 prosent av alle boligbranner her i landet. I tillegg kommer feil på elektriske komfyrer, som også kan resultere i brann.

Et sikkert hjelpemiddel hos eldre

For å unngå denne brannfaren, er løsningen å installere en komfyrvakt som sørger for at det bare er strøm på komfyren når den er i bruk. I tillegg passer komfyrvakten på komfyren om vi skulle glemme å slå av plater eller stekeovn. Et rimelig sikkerhetstiltak når for eksempel dine foreldre begynner å dra på årene. Komfyrvakten kan også ha tidsur som hindrer barn i å skru på platene og brenne seg.

Hindrer brann – komfyrvakten griper inn

Komfyrvakten består av en sensor og en strømbryter. Sensoren plasseres på veggen over komfyren og strømbryteren monteres bak komfyren inni kjøkkeninnredningen. Det er altså bare sensoren som er synlig når komfyrvakten er montert. Sensoren overvåker kokeplatene, hvis den oppdager fare for brann, utsløser den en alarm. Om ingen reagerer på denne, gir sensoren beskjed til en bryter om å kutte strømmen til komfyren.

Påbudt og gir billigere forsikring

Det er påbudt å installere komfyrvakt i alle nye boliger eller ved rehabilitering av kjøkken. Men brannfaren er ikke mindre i eldre boliger, og både barn, unge og eldre kan fort glemme å slå av komfyren! Vi fører ulike komfyrvakt-modeller, og kan anbefale blant annet Schneider Electrics nye Argus Protect komfyrvakt, som er et sikkert branntiltak med sin innovative sensorteknologi, eller Garos SR3, som er enkel i bruk. Begge modellene har FG-godkjenning (FG-810) etter standarden NEK EN50615. Dét kan gi rett til rabatt på forsikringspremien hos noen forsikringsselskaper.

Nå har vi kampanje på disse komfyrvaktmodellene:
– For kr 4.990,- inkl. mva.* får du Argus komfyrvakt fra Schneider, eller tilsvarende modeller fra våre øvrige leverandører, ferdig montert.
– For kr 5.490,- inkl. mva.* får du Garo komfyrvakt SR3, ferdig montert. Denne sensoren er diskré og fås i flere ulike farger.

Vi kan veilede deg på hvilken modell som passer ditt bruk. Hør med oss i dag!

FG-logo.jpg

* Prisen er inkludert kjøring/reisetid inntil 20 km fra vår kontoradresse.
Utover dét fakturerer vi etter gjeldende timesatser/km.

 

This site uses cookies. For more information click here.